Logo-LighthouseHub

18ο πολυσυνέδριο “Καινοτομία & Ανάπτυξη”

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 το διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη ka-business.gr θα διοργανώσει το 18ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ με στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας μέσα από 6 θεματικές. To 18o “KAINOTOMIA & ANAΠΤΥΞΗ” έχει θέσει υπό την αιγίδα του το Υπουργείο Ανάπτυξης με παρουσία και Κεντρική Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα. Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης).

Το 18ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα αποτελέσει και φέτος μία συνάντηση σκέψης, ανταλλαγής ιδεών και δικτύωσης γύρω από τις προοπτικές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας.

Εκλεκτές ομιλήτριες και ομιλητές από το χώρο της πολιτικής, της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων, του αγροτικού και τουριστικού χώρου, της καινοτομίας και του ακαδημαϊκού χώρου, σύμβουλοι επιχειρήσεων και τραπέζης, θα αναδείξουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

Σύγχρονο Μοντέλο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας, Παρουσίαση (Επιτυχημένων Μοντέλων – «Στο Διαταύτα: Πώς όλα όσα ακούσαμε μπορούν να τα εξάγουμε»)

Έξυπνες & Βιώσιμες Υποδομές του Μέλλοντος

Βιώσιμη Ανάπτυξη: Τεχνολογία Διττής Χρήσης & Κοινωνία

NEXT GENERATION: Βιώσιμη Ανάπτυξη ως εργαλείο εξάλειψης της νεανικής ανεργίας – Επαγγέλματα του Μέλλοντος

Πολιτισμός & Τουρισμός: Ένα νέο μοντέλο Βιώσιμης Ανάπτυξης

Βιώσιμη Ανάπτυξη της Υγείας: ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ (Υγεία – Ευεξία – Διατροφή)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ σε ανθρώπους που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με επίδειξη βιώσιμης μόδας.

Πηγή: SAVE THE DATE: Το ka-business.gr διοργανώνει το 18ο πολυσυνέδριο “ΚΑΙΝΟΤΟΙΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” | KA-Business.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο