Logo-LighthouseHub

Pfizer CDI start4health

Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer, με έδρα την Θεσσαλονίκη, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Start4Health, ένα Πρόγραμμα Επιτάχυνσης και Συνεργασίας για νεοφυείς επιχειρήσεις, που εστιάζει στην ανάδειξη καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας.

Φέτος, ο ανανεωμένος κύκλος του Start4Health απευθύνεται σε επιχειρήσεις σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης. Το βασικό track του προγράμματος, που ονομάζεται “Αccelaration Lab”, είναι ειδικά σχεδιασμένο για startups που αναζητούν καθοδήγηση και πόρους για να προχωρήσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, και τους παρέχει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα αξίας 25,000€ and 10,000€ και να διερευνήσουν μία πιθανή μελλοντική συνεργασία με την Pfizer.

Το νέο track “ScaleUps Studiο”, απευθύνεται ειδικότερα στις πιο ώριμες startups που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν μια πιθανή συνεργασία με την Pfizer, ώστε να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους, να κερδίσουν εμπειρία μέσω της συνεργασίας με μια παγκόσμια εταιρία και να συμβάλουν στη δημιουργία των καινοτόμων λύσεων που αναπτύσσει το CDI. Στο “ScaleUps Studiο”, οι εταιρείες να συμμετέχουν σε συναντήσεις και εργαστήρια (workshops) με στελέχη της Pfizer, ώστε να σχεδιάσουν πιθανά έργα συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο